Miquel Aguilar s'incorpora a Catalunya Acció

Va ser el candidat de SI a l’alcaldia de Sant Vicenç de Torelló.

Redacció Osona.com
20 d'abril del 2013
Miquel Aguilar, que va ser candidat de SI a l’alcaldia de Sant Vicenç de Torelló a les darreres eleccions municipals, s’ha incorporat a Catalunya Acció per impulsar aquesta organització a Osona. Aguilar exerceix de mestre i va ser vicepresident del consell nacional i secretari d’acció municipal a Osona de SI. També va ser l’impulsor del Fòrums de Debats 2014 a la Vall d’en Ges.

Aguilar ha manifestat que ha decidit incorporar-se a Catalunya Acció per ser aquesta “una organització independentista amb un recorregut notable que s’ha caracteritzat pel seu ferm patriotisme sense cap mirament per encarar-se amb Espanya quan ha convingut”. D’altra banda, també afirma que “Catalunya Acció està situada en el centre polític, que és un espai necessari en el moviment independentista”. També ha anunciat pel proper mes de maig un acte d’aquesta organització a la ciutat de Vic que comptarà amb la presència del seu president, Santiago Espot.

Aguilar ha començat a publicar a la secció d’Opinió d’Osona, on el podreu seguir regularment. El seu primer article és “Terra de valents”.