Jordi Savall tanca el Cicle de Grans Concerts a l'Atlàntida

Els monòlegs del Club de la Comèdia i "Pacamambo", la nova obra de CorCia Teatre, completen l'oferta del cap de setmana.

Jordi Savall en una de les seves actuacions
Jordi Savall en una de les seves actuacions
Redacció Osona.com
18 d'abril del 2013
Cap de setmana carregat d’espectacles interesants al Teatre L’Atlàntida de Vic . Durant els dies 19, 20 i 21 d’abril hi haurà representacions culturals per a tots els públics i de diferents temàtiques. Un concert de música antiga, una obra de teatre sobre la mort i dos monologuistes amb molt que explicar. C
 
Per començar, el Teatre L’Atlàntida de Vic donarà per tancat aquest cap de setmana el Cicle de Grans Concerts 2012-2013. Per acabar-lo, oferiran un concert del prestigiós Jordi Savall (foto), que presentarà "Folías & Romances". El director i intèrpret de viola de gamba és una de les personalitats més destacades dins del món de la música antiga. "L’espectacle permet donar a conèixer les meravelles musicals abandonades en la foscor de la indiferència", expliquen fonts del teatre.  El concert del músic d’Igualada serà el pròxim 21 d’abril a les 6 de la tarda. 
 
Durant aquest cap de setmana, també es podrà veure al mateix teatre dos espectacles completament diferents. Per començar, el divendres dia 19 arriba a la Sala 2 Joaquim Maideu l’obra de teatre " Pacamambo". El nou muntatge de CorCia Teatre tracta la història d’una nena que apareix després de tres setmanes desapareguda i el psiquiatre decideix interrogar-la per saber per què la nena no diu res. Els actors Jordi Arqués, Joan Roura i Marta Parramon ens apropen al tema de la mort i l’acceptació de la pèrdua d’algú estimat. 
 
Per últim, la nit del dissabte (20 d’abril) està destinada a l’humor. Dins del Cicle de Monologuistes Còmics, els membres d’El Club de la Comèdia Txabi Franquesa i Pedro Llamas faran passar una bona estona als assistents.
 

Més informació i comptra d'entrades

Arxivat a