El Grup Movento aterra a Osona de la mà de Motor Vic

L'empresa, líder en el sector català, incorpora el concessionari de cotxes osonenc.

Redacció Osona.com
17 d'abril del 2013
Motor Vic
Motor Vic | Movento
Motor Vic. Foto: Movento

Motor Vic, el concessionari de referència de Volkswagen i Audi a Osona, s’ha incorporat recentment al Grup Sarsa, que alhora forma part del Grup Movento. Motor Vic genera un volum de negoci anual de 10 milions d’euros, 330 cotxes venuts i 4.500 entrades de taller. L’operació culmina el pla per consolidar i garantir la implantació territorial de Movento. Motor Vic va presentar concurs de creditors a principis d'any i va acomiadar 17 treballadors.

El Grup Sarsa ha incorporat el darrer any la Seat de Terrassa (abans Autorrassa), la Volkswagen de Manresa (abans Motor Vic) i l’Audi, Volkswagen i Seat de Granollers (abans Prades). Ara, amb Motor Vic es consolida com un dels principals grups de concessionaris del país amb les marques Audi-Volkswagen-Seat-Skoda.

El Grup Sarsa ha assumit la concessió a Vic de les marques Audi, Volkswagen i Volkswagen vehicles industrials i integra a la seva xarxa Motor Vic, que manté el seu nom i logotip originals i a més ofereix als seus clients els mateixos productes i serveis que la resta de concessionaris del grup.

Amb més de 60 anys d’experiència, Movento representa 11 marques de referència i es dedica a la distribució de turismes i vehicles industrials nous i seminous, vehicles elèctrics i serveis de postvenda i taller. L’any 2012, els seus tallers van realitzar més de 80.000 reparacions. El responsable d’expansió del grup, Miquel Martí Pierre, destaca "la importància, en el context actual, de l’entrada del grup Movento a Vic amb Volkswagen i Audi, que constitueix una aposta valenta i decidida, consolidant la companyia com un dels principals agents del sector de l’automòbil a la seva àrea d’influència directa i en el conjunt del país".

Movento és un dels grups d’automoció més importants del país, amb una forta presència al Vallès Occidental i Oriental, Maresme, Barcelonès nord, Bages i ara també a Osona. L’empresa forma part de Moventia, grup empresarial dedicat a la mobilitat que posseeix una oferta global i complementària de transports col·lectius i productes i serveis d’automoció. En total, Moventia transporta prop de 94 milions de passatgers l’any per autobús i tramvies al territori català i la comarca de Pamplona i distribueix més de 10.000 vehicles anuals (turismes i industrials), tant nous com d’ocasió. El grup, amb seu a Sant Cugat del Vallès, compta amb una plantilla que supera els 2.300 empleats i aquest any celebra el 90è aniversari de la seva creació.
Arxivat a