El Castell de Montesquiu proposa rutes de marxa nòrdica

S'han programat 14 excursions per descobrir diferents racons del territori mentre es fa esport.

Oriol Ferran
06 de març del 2013
El Castell de Montesquiu, amb uns excursionistes.
El Castell de Montesquiu, amb uns excursionistes. | Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura
El Castell de Montesquiu, amb uns excursionistes. Foto: Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura

El Parc del Castell de Montesquiu organitza 14 rutes de marxa nòrdica per realitzar durant 14 diumenges. L’objectiu d’aquesta iniciativa és descobrir racons singulars de la Vall del Ges, Orís i Bisaura mentre es practica aquest esport. La primera de les 14 rutes es realitzarà el pròxim diumenge, 10 de març, i unirà Sant Quirze de Besora amb el pla del Revell.
 
Aquest programa està gestionat pel Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, en el marc del conveni de cooperació entre la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Montesquiu en relació a les tasques d’informació de l’equipament cultural i centre de recursos del Castell de Montesquiu. 
 
La marxa nòrdica és una esport saludable i apte per a tots els públics. Consisteix en caminar amb l’ajuda de dos bastons similars als que es fan servir en l’esquí. La tècnica és de fàcil aprenentatge i permet posar en forma tot el cos de manera uniforme. 
 
Totes les rutes tindran una durada aproximada de tres o quatre hores. Els punts d’inici de les rutes seran des dels municipis de Montesquiu, Sant Quirze de Besora, Sora, Santa Maria de Besora, Vidrà, Sant Vicenç de Torelló, Torelló i Orís. L’hora de trobada per als participants és a les 8:15, si no s’ha practicat mai la marxa nòrdica, i a les 8:45, pels que ja n’han practicat.
 

Més informació i programa de les sortides

Arxivat a