Batuda policial a dos prostíbuls de Vic

Obert un expedient administratiu a cinc dones estrangeres.

Redacció Osona.com
05 de març del 2013
La Guàrdia Urbana de Vic i el cos Nacional de Policia van identificar i obrir expedient administratiu a sis persones, en el marc d’una operació policial feta a dos pisos de la ciutat, un al carrer Indústria i un altre al carrer Sant Antoni. Tècnicament, es tracta d’una detenció administrativa, ja que els implicats no han comès cap delicte. Els veïns s’havien queixat en diverses ocasions perquè als immobles s’hi exercia la prostitució i provocaven molèsties.

Entre les persones identificades hi ha cinc dones estrangeres, que presumptament exercien la prostitució i que no tenien el permís de residència. Són Hang Z, de 38 anys d’edat, i Li Z, de 29 anys d’edat, ambdues de nacionalitat xinesa; Fatima K. de 22 anys  i marroquina; Ana IS, de 25 anys i ghanesa; i Mirta Isabel JV, de 38 anys i paraguaiana. Les cinc van restar a les dependències policials unes dues hores, on se’ls va obrir l’expedient, i van quedar en llibertat. Ara, el procés continuarà fins que un jutge decreti, si ho creu convenient, la seva expulsió.

El darrer implicat és Edno Inacio M, un home brasiler de 53 anys d’edat que gestionava el negoci i que ja tenia ja pendent una ordre d’expulsió del territori, per la qual cosa va restar detingut amb la finalitat d’executar-la.
Arxivat a