ArtdePas obre convocatòries

El projecte arriba a la segona edició i espera superar amb escreix la participació de l’any passat.

Oriol Ferran
04 de març del 2013
Una de les actuacions de la primera edició de l'Artdepas. Foto: Ajuntament de Vic

Ja s’ha posat en marxa la preparació de la segona edició de l’ArtdePas. Aquest projecte, que serveix per acostar qualsevol tipus d’expressió artística a la ciutadania, l’organitza l’Àrea de Cultura i Ciutadania de l’Ajuntament de Vic amb la col·laboració del VicJove, la Jazz Cava i el moviment musical Fressa.  
 
ArtdePas consta de sis escenaris permanents a l’aire lliure i repartits per tota la ciutat; d’aquesta manera s’intenta potenciar el carrer com a espai d’interrelació cultural. ArtdePas serveix també perquè els artistes emergents tinguin l'oportunitat de presentar al públic les seves obres, accions, tallers o propostes artístiques.  
 
Els escenaris funcionaran del 31 de maig fins l’1 de setembre, fent una pausa durant els dies de la festa major. Les zones on s’hi faran representacions estaran col·locades a la Plaça del Pes, a l’entarimat del Passeig, a la cruïlla entre el carrer Misericòrdia i el carrer Nou, al Passeig de la Generalitat amb Bisbe Strauch i a la Plaça del Carbó, on hi haurà dues franges horàries diferents d’actuació.
 
Els període d’inscripció està dividit en dues fases. Del 4 de març al 19 d’abril per les propostes que es vulguin presentar durant el més de juny i del 13 de maig al 14 de juny per presentar les mostres artístiques els mesos de juliol i agost. El projecte ArtdePas està obert a qualsevol persona, grup o col·lectiu vinculat a qualsevol disciplina artística, amb especial importància per als més joves. 
 
La primera edició del projecte ArtdePas va comptar amb una seixantena d’actuacions musicals, espectacles i tallers infantils, dansa, teatre , màgia, etc. Més de la meitat de representacions artístiques de la passada edició van ser realitzades per joves de la comarca d’Osona. 
 
Les bases i els formularis d’inscripció es poden trobar a http://artdepas.vicentitats.cat .

Informació sobre els escenaris i els horaris:
-Plaça del Pes: divendres a la tarda 
-Cruïlla c. Misericòrdia/c. Nou: divendres a la nit 
-Plaça del Carbó: dissabte al matí 
-Entarimat Passeig: dissabte a la tarda 
-Passeig de la Generalitat/Bisbe Strauch: diumenge al matí 
-Plaça del Carbó: diumenge a la tarda 
 
Arxivat a