L'Escola de Pares i Mares de Vic concentra 19 propostes

Hi participen tots els centres educatius de la ciutat.

Redacció Osona.com
04 de març del 2013
Aquest dilluns, 4 de març, s’inicien els actes de la sisena edició de “ens el factor Q?,  l’Escola de Pares i Mares de Vic”.  La programació d’aquesta jornada anual, que s’allargarà fins al 29 d’abril, compta amb 19 activitats, entre les quals hi ha tallers, xerrades, activitats en família, projeccions de pel·lícules i monòlegs. Totes aquestes propostes tractaran temes com els valors, l´ús de les xarxes socials, l’alimentació, la sexualitat, l’educació emocional, les matemàtiques, els reptes educatius, la família, etcètera.
 
La directora del Projecte Educatiu de Ciutat, Núria Homs, explica que “les diverses temàtiques les han dissenyat les pròpies AMPES” i estan orientades a “reforçar els vincles entre les escoles i les famílies”. Homs destacat un taller pràctic basat en “com reconciliar-nos amb aquesta assignatura que segueix tenint mala premsa com són les matemàtiques”.

La regidora d’Educació, Anna Erra, apunta que amb aquesta iniciativa “es reforça la idea que hem de treballar tots junts, pares, mestres i ciutat per a l’educació”. Per a Erra, l’Escola de Pares i Mares de Vic és un “component més que ajuda als pares en l’educació dels seus fills”.

L’Escola de Pares i Mares de Vic compta amb la participació de tots els centres educatius de la ciutat. És una iniciatiava organitzada per les AMPA’s de la ciutat juntament amb l’Ajuntament de Vic, i dins el marc del Projecte Educatiu de Ciutat.

Programa d’actes

Arxivat a