CDC reuneix a Seva els seus regidors i alcaldes d'arreu del país

La jornada comptarà amb la participació d'Artur Mas i Oriol Pujol.

Redacció Osona.com
28 de febrer del 2013
Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) celebrarà aquests divendres i dissabte una jornada municipalista dirigida als seus representants electes a l’administració local.  La trobada tindrà lloc a El Montanyà, a Seva.

La jornada comptarà amb la participació de 350 representants electes del món municipal de Convergència i la direcció del partit.  La iniciativa vol incrementar la competitivitat del món local, donar a conèixer i dignificar la tasca dels càrrecs electes municipals i cohesionar l’acció política de Convergència als municipis.

D’altra banda, a la trobada s’aprovarà un manifest del món local de CDC davant els principals reptes de país. Convergència i Unió és la primera força municipalista de Catalunya, amb 520 alcaldies.

PROGRAMA D’ACTES

DIVENDRES:


Inauguració del president de la Generalitat i de Convergència, Artur Mas, divendres a les 19:00h. També hi intervindran l’alcalde Berga i president de Federació Catalunya Central de CDC, Juli Gendrau i, el secretari executiu de Territori i Política Municipal Convergència, Joan Ramon Casals.

Posteriorment, a partir de les 20:00h hi haurà un seguit de tallers i xerrades simultànies.

DISSABTE:

Des d’aleshores i fins dissabte el migdia, quan es clourà la trobada, es faran diverses activitats de treball.

La clausura de la jornada tindrà lloc dissabte a partir de les 12:30h i anirà a càrrec de Laura Costa, secretaria de Política Municipal de CDC, i d’Oriol Pujol, secretari general de Convergència.

A les diverses activitats de treball de la jornada també hi intervindran el vicesecretari general de Coordinació Institucional de CDC, Lluís Corominas; el secretari d’Organització de Convergència, Josep Rull, i l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias.