El musical «Mamma Mia!» triomfa a Prats

Nou espectacle dels alumnes de 4 d’ESO de l’institut.

Ovidi de Cardona
25 de febrer del 2013
Els alumnes de 4t d'ESO de l'Institut Castell del Quer reprentant el musical «Mamma Mia!».
Els alumnes de 4t d'ESO de l'Institut Castell del Quer reprentant el musical «Mamma Mia!». | Joan Parera
Els alumnes de 4t d'ESO de l'Institut Castell del Quer reprentant el musical «Mamma Mia!». Foto: Joan Parera

Davant gairebé cinc-centes persones que omplien a vessar  la sala polivalent de Prats de Lluçanès, els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Castell del Quer van presentar, com ja és habitual per aquestes dates, una nova producció de teatre musical. I enguany, no podien fer-ho amb un títol més mediàtic: el popular “Mamma Mia!” de Catherine Johnson, basat en les cançons del grup suec ABBA.

Novament, una nova promoció d’alumnes de final d’etapa de la ESO van posar a prova la seva fusta escènica, interpretant, no tan sols dramàticament, sinó també cantant integrament, dansant i, puntualment, fins i tot tocant instrumentalment, el text i les peces musicals de l’obra. Tot plegat, amb un resultat que feu les delícies del públic lluçanenc. Coreografies, decorats, vestuaris, gesticulacions, caracteritzacions, entonació, afinació, sonorització, il·luminació,entrades i sortides, tot estava perfectament cuidat, elaborat i servit amb la trempera i la il·lusió d’un equip de gairebé una trentena de joves intèrprets.

Darrere de tot plegat, l’ofici i la mà de l’entusiasta director, Lluís Forcada, va reeixir un any més amb una producció d’un nivell i d’una dignitat francament envejable, que es podrà tornar veure, després d’aquest passat cap de setmana a Prats de Lluçanès, a Oristà (dissabte 2 de març) i a Sant Boi de Lluçanès (diumenge 3 de març).