Josep Rafús: «Si a les properes eleccions no vaig de número 1, plego de regidor»

Contundents declaracions del regidor vigatà de CiU, en una tertúlia al Canal Taronja.

Redacció Osona.com
21 de febrer del 2013
Josep Rafús, a la tertúlia del Canal Taronja
Josep Rafús, a la tertúlia del Canal Taronja


Josep Rafús, quart tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme, Habitatge, Món Rural i Medi Ambient de l’Ajuntament de Vic, assegura que si no va de cap de llista de CDC a les properes eleccions municipals de Vic, a l’any 2015, “plegarà de regidor”. En tot cas, també deixa clar que, de moment i d’una manera un xic ambigua, la primera proposta del partit per liderar la llista a la capital osonenca “es diu Anna Erra”,  primera tinent d’alcalde i regidora d’Educació, Comerç i Turisme.

Això ho va explicar Rafús abans d’ahir en una tertúlia al Canal Taronja. El regidor vigatà no es va reprimir ni un pèl i va defensar que CDC i UDC s’haurien de separar com a "bon matrimoni" que són. I que no descartava que això passés aviat, després del possible referèndum al 2014. En cas de que es produís aquest trencament, la decisió tindria transcendència a la ciutat de Vic (i en les possibles opcions de Rafús), ja que la coalició de CiU, per un pacte no escrit, sempre ha estat liderada pel número 1 d’Unió.

Rafús va assegurar que l’alcalde finalitzarà la legislatura i que també els ha promès que estarà amb ells ajudant-los a les properes eleccions municipals (Vila d’Abadal ja ha anunciat que no es presentarà a una altra legislatura).

A la tertúlia també va sortir el tema del suport de PxC a l’aprovació dels pressupostos municipals del 2013, que tanta polsaguera han aixecat. Rafús va culpar els partits de l’oposició, que els va convenir que CiU es fes “la foto” amb el partit de Josep Anglada.
Arxivat a