Una sentència obliga a enderrocar una part de l'hotel de la Roca de Taradell

El Tribunal Superior de Justícia dóna la raó a un veí.

Redacció Osona.com
20 de febrer del 2013
El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya va emetre una sentència el passat mes de desembre, on va donar la raó a un veí, Jordi Puig, i va anular la llicencia d’obres i la llicencia ambiental del hotel en construcció (aturat fa uns anys) a la urbanització la Roca de Taradell. La llicència es va concedir l’any 2007.

La anul·lació de la llicencia d’obres, d’acord amb la doctrina i la jurisprudència del Tribunal Suprem, implica que l’Ajuntament ha d’ordenar l’enderroc de les parts afectades (en aquest cas totes las que excedeixin del 25% d’ocupació del terreny i les situades a menys de 10 metres del carrer) en el termini de dos mesos. “Aquest termini finalitza el 28 de febrer de 2013”, segons Puig. El demandant vol que s’executi la sentència.

Segons la sentència, la llicència d’obres infringeix els paràmetres d’ocupació màxima de parcel·la i de separació mínima de les construccions als límits de la parcel•la. En concret, la demolició s’ha de fer efectiva en la planta subterrània, en tot allò que excedeix la parcel·la (una superfície de l’ordre de 757,81 m2).
 
Arxivat a