Muntanyola aprova una moció de suport a la Declaració de Sobirania

El petit municipi osonenc és el primer de la comarca a adherir-se a la resolució del Parlament.

Redacció Osona.com
25 de gener del 2013
El ple de l’Ajuntament de Muntanyola, reunit ahir en sessió ordinària, va donar llum verda a una moció de suport a la Declaració de Sobirania, que el dimecres va aprovar el Parlament de Catalunya. La proposta va entrar per urgència (l’ordre del dia ja estava constituït el passat dimecres) i va tirar endavant amb els vots dels cinc regidors de CiU. Els dos regidors de Muntanyola Independents / AM no van ser presents a la sessió.

La moció és molt breu i es limita a adherir-se a la Declaració de Sobirania. Muntanyola és el primer Ajuntament que fa aquest pas a la comarca, tot i que es preveu que el segueixin molt més. En els propers dies, l’Associació Municipis per la Independència i l’Assemblea Nacional Catalana distribuiran als ajuntaments que ho desitgin una moció que podran utilitzar als seus plens.

-----------------
MOCIÓ DE MUNTANYOLA


PRESA DE POSICIÓ RESPECTE A LA DECLARACIÓ DE SOBIRANIA I EL DRET A DECIDIR DEL POBLE DE CATALUNYA PER PART DEL SEU PARALAMENT DEL DIA 23 DE GENER DE 2013: Arran de l’aprovació de la Declaració de Sobirania i el dret a decidir del poble de Catalunya per part del seu Parlament, el passat dia 23 de gener de 2013, l’Ajuntament de Muntanyola, acorda per unanimitat el següent:

1.- Donar ple suport i manifestar l’adhesió a la Declaració de Sobirania i el dret a decidir del Poble de Catalunya, aprovada pel Parlament de Catalunya el 23 de gener de 2013.

2.- Enviar aquesta moció al Parlament de Catalunya i al Govern de la Generalitat de Catalunya.