L'espai ExPress de Manlleu supera els 11.000 euros de vendes

El comerç valora positivament la tercera edició de la iniciativa, que enguany s’ha fet a l’edifici de l’antiga Cooperativa.

Redacció Osona.com
11 de gener del 2013
L'ExPress s'ha traslladat a l’edifici de l’antiga Cooperativa.
L'ExPress s'ha traslladat a l’edifici de l’antiga Cooperativa. | Adrià Costa
L'ExPress s'ha traslladat a l’edifici de l’antiga Cooperativa. Foto: Adrià Costa

L’ExPress, l’espai pop up de Manlleu, va tancar les seves portes el passat dissabte 5 de gener. Han estat obertes durant 21 dies, repartits entre l’1 de desembre de 2012 i el 5 de gener de 2013. Al llarg d’aquest període, l’antiga Cooperativa, recentment adquirida per l’Ajuntament, ha mostrat més de 2.000 productes procedents dels 64 establiments participants.

Des de l’OPE (Oficina de Promoció Econòmica de Manlleu) es fa una valoració de la tercera edició del pop up molt positiva, tant des del punt de vista del nombre de visitants, com pel volum de vendes realitzades, que supera els 11.000 euros en import i els 750 articles en productes venuts.

Des del comerç també s’ha fet una valoració molt positiva, sobretot pel fet que s’han captat nous clients que arribaven als comerços derivats de l’Express.

L’espai ExPress,  juntament amb el Badanadal i les activitats que aquest emmarcava,  han aconseguit donar dinamisme a Manlleu durant la campanya de Nadal. Una façana espectacular cridava l’atenció de ciutadans i visitants que es sorprenien encara més en descobrir l’interior de l’espai.

Programa d'actes




Galeries de fotos:

Inauguració (desembre 2012)

Actuació de Pep Poblet (Juny 2012)

Inauguració (maig 2012)

Inauguració (desembre 2011)

Arxivat a