Un cotxe queda encallat a les escales del Serrat de Centelles

El conductor va ser detingut per conducció temerària i desobediència als Mossos.

Redacció Osona.com
14 de desembre del 2012
El vehicle va quedar encallat en unes escales d'un passatge peatonal, a prop del carrer Socos de Centelles.
El vehicle va quedar encallat en unes escales d'un passatge peatonal, a prop del carrer Socos de Centelles. | Mossos d\'Esquadra
El vehicle va quedar encallat en unes escales d'un passatge, a prop del carrer Socos de Centelles. Foto: Mossos d'Esquadra

Els veïns del centre de Centelles es van portar un bon ensurt, el passat dimarts a les 7 de la tarda, quan van veure un vehicle d’alta gamma, un Porsche, que s’havia quedat encallat a les escales del passatge per a vianants del Serrat. Els dos homes que anaven a dins del cotxe anaven presumptament beguts, segons informacions facilitades pels Mossos d’Esquadra.

El conductor, Antoni GM, de 45 anys, sense antecedents i veí de Taradell, es va negar a fer la prova d’alcoholèmia quan van arribar els mossos. L'home va caure diverses vegades pel carrer, a causa de l'estat en què es trobava. De sobte, es va situar al mig del carrer impedint la circulació dels vehicles, sense obeir les recomanacions dels agents per tornar a la vorera, es va posar a cridar i insultar als mossos i els va amenaçar amb conseqüències, ja que deia que coneixia polítics molt importants.

Diversos testimonis van veure com el vehicle topava amb dos altres cotxes estacionats a la via abans d'anar a parar de forma temerària a les escales.

Finalment, els mossos van detenir Antoni GM per negativa a sotmetre's a les proves d’alcoholèmia, conducció temerària i resistència i desobediència als agents de l'autoritat. El dia següent, 12 de desembre , el detingut va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Vic i va quedar en llibertat amb càrrecs.
Arxivat a