ERC es mostra «àmpliament» satisfeta amb els resultats electorals a Osona

Els republicans han recuperat la segona posició a la comarca, que van perdre el 2010.

Redacció Osona.com
29 de novembre del 2012
ERC ha complert “àmpliament” l’objectiu de recuperar la segona força a la comarca, assolint la segona posició a tots els municipis de la comarca, segons ha explicat el president comarcal, Pere Prat, en la roda de premsa de valoració de les eleccions. El dirigent republicà s’ha mostrat “molt satisfet” i ha remarcat que Osona torna a tenir diputada d'ERC, amb la vigatana Marta Rovira, i que ha estat la tercera comarca del país amb el percentatge més alt de participació.

La secretària general del partit, Marta Rovira, que també estava presenta a la roda de premsa, va dir que "Osona torna a ser la punta de llança de l'independentisme”. I va afegir: “Després de liderar nombroses vegades l'independentisme des de la perspectiva social, com les consultes del 13D, el lipdub, l'11S... ara ho fa amb els resultats de diumenge".

Rovira va posar de relleu que la propera legislatura tindrà tres diputats osonencs, que defensaran opcions independentistes. "Trobarem llocs d'acord amb ells en aspectes de la comarca", ha assegurat.

Resultats de les eleccions al Parlament, a Osona


 
Arxivat a