La Generalitat premia els Speed Meetings del MMVV

Es tracta de reunions de curta durada entre professionals del sector musical.

Redacció Osona.com
28 de novembre del 2012
Montserrat Rovira, en el moment de rebre el premi. Foto: Generalitat

L’Organisme Autònom de Fires i Mercats de l’Ajuntament de Vic (OFIM) ha rebut el premi Innovació de les Fires de Catalunya, promoguts per la direcció general de Comerç del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya. L’OFIM ha estat guardonat amb aquest premi per als Speed Meetings que tenen lloc dins el MVLab del Mercat de Música Viva de Vic. El premi el va recollir la regidora de Fires i Mercats, Montserrat Rovira, dins el marc de la 19a edició del Congrés de Fires i Mercats de Catalunya que es va celebrar a l’Auditori Can Roig i Torras de Santa Coloma de Gramanet, la setmana passada.

Els Speed Meetings són reunions curtes, d’uns 10 minuts, entre professionals, amb l'objectiu de posar en contacte venedors i compradors i generar sinergies entre professionals del sector de la música. Les agendes de reunions s'organitzen prèviament, utilitzant una eina informàtica dissenyada específicament per aquestes sessions. D’aquesta manera, cada professional acreditat a l’MVLab pot  veure, un cop entra al seu perfil de la web del mercat, quins programadors participaran a les sessions i sol·licitar una reunió. Els programadors, per la seva banda, tenen accés a totes les peticions de reunions rebudes i poden acceptar-les o declinar-les.  L’MVLab,  es la marca que engloba els concerts, les conferències, la fira comercial i les sessions de treball.

Aquesta ha estat la vuitena edició dels premis a la Innovació de les Fires de Catalunya, que tenen com a objectius el reconeixement públic a les organitzacions firals de Catalunya per la seva excel·lència i capacitat de millora i divulgar la importància de la innovació, la qualitat i la productivitat.
Arxivat a