L'acte central del PSC a Osona només reuneix una seixantena de persones

Joan Ignasi Elena i Sergi Vilamala defensen a Vic els valors socials de l’esquerra catalana.

Redacció Osona.com
21 de novembre del 2012
576_1353489069_Adri_Costa_MG_6219_PSC_Vic_2012
576_1353489069_Adri_Costa_MG_6219_PSC_Vic_2012 | Adrià Costa
L'acte va congregar una seixantena de persones. Foto: Adrià Costa

Poc seguiment a l’acte central del PSC a la comarca d’Osona, que va tenir com a ponents Joan Ignasi Elena i l’alcalde de les Masies de Voltregà i primer secretari del PSC Osona, Sergi Vilamala. El míting, que es va celebrar aquest dimarts, 20 de novembre, a la sala Coll i Bardolet del Sucre de Vic, va reunir una seixantena escassa de persones. Entre aquests, molts dirigents socialistes afins a la política actual del partit, com Xavier Vilamala, Miquel Arisa, Albert Serra, Josep Paré, Marta Moreta i Ramon Sitjà, i d’altres més llunyans, com Jacint Raurell.

Tant Elena com Vilamala van defensar els valors socials de l’esquerra catalana. “Mentre hi hagi una persona necessitada hi haurà un socialista per defensar-lo”, va dir Elena, segons recull Xavier Vilamala al seu Twitter.

----------------
NOTA DE PREMSA
PSC OSONA

El candidat socialista al Parlament de Catalunya Joan Ignasi Elena, número 4 per Barcelona,  defensa a Vic que el PSC “parla de Catalunya, però també dels catalans i les catalanes”


En un acte a la Sala Coll i Bardolet del recinte el Sucre de Vic, els socialistes han defensat la necessitat de posar el focus en les persones i en l’alternativa sensata que proposa el PSC en polítiques socials i nacionals.

El primer secretari del PSC a Vic, Jacint Raurell, ha presentat l’acte i ha posat sobre la taula la necessitat de recolzar el projecte socialista en moments de dificultats per a molta gent i ha afirmat que “els socialistes tenim com a objectiu fonamental recolzar les persones per damunt de tot, afavorir la redistribució de la riquesa i defensar els serveis públics bàsics i la justícia social”. Raurell ha explicat que el PSC és un partit “plural i divers, però amb una mateixa finalitat, que és la de defensar els drets essencials de la gent i acollir les inquietuds de tothom, independentment de l’origen i de la situació econòmica de cadascú”, afirmant que, en això, la dreta i l’esquerra no són el mateix.

El primer secretari del PSC d’Osona i candidat per la circumscripció de Barcelona, Sergi Vilamala, ha presentat el número 4 de les llistes del PSC al Parlament, Joan Ignasi Elena, com una persona implicada en la defensa d’allò públic que “de ben segur, estarà al costat del territori i de la gent que demana respostes a una situació que manté preocupada a molta gent”. Vilamala també ha defensat la claredat del PSC en la voluntat del dret a decidir en una consulta a la ciutadania de Catalunya.

El candidat socialista, Joan Ignasi Elena, ha explicat que “la gent vol dir-hi la seva en aquests moments i per això reclama transparència política, sinceritat a l’hora d’explicar què vol cadascú i una reforma a fons de les formes de fer política per apropar-la a la ciutadania amb obertura de mires”. Davant d’això, Elena ha denunciat l’actitud de CiU, que “posa en el focus de l’opinió pública la qüestió nacional de forma interessada, però sense parlar de les persones ni de la seva gestió”. I ha afegit que “en aquests moments és important parlar de Catalunya i de la seva relació amb Espanya, però és també evident que això no està deslligat de parlar de la cohesió social, la justícia social, la redistribució de la riquesa, la defensa dels serveis públics, etc., perquè són les persones les que fan país”.

Sergi Vilamala a l'acte d'aquest dimarts al Sucre. Foto: Adrià Costa
Arxivat a