El PSC Osona aposta per una campanya de proximitat centrada en els indecisos

Maurici Lucena, Joan Rangel, Daniel Fernández i Laia Bonet visitaran la comarca.

Redacció Osona.com
07 de novembre del 2012
Josep Paré, Pere Navarro i Sergi Vilamala.
Josep Paré, Pere Navarro i Sergi Vilamala. | Adrià Costa
Josep Paré, Pere Navarro i Sergi Vilamala, en una recent visita del líder socialista a Vic. Foto: Adrià Costa

El PSC Osona ha anunciat que realitzarà una campanya “de proximitat”, amb actes de petit format, buscant  estimular els indecisos i els votants socialistes perquè no es quedin a casa. El primer secretari del PSC Osona, Sergi Vilamala, que ocupa el 18è lloc de la candidatura socialista per la circumscripció per Barcelona, participarà en diversos actes i xerrades sectorials junt amb altres membres de la llista durant els 15 dies de la campanya electoral.

Entre les trobades sectorials, destaca la que farà el número 2 per Barcelona, l’economista Maurici Lucena  amb diversos empresaris de la comarca per explicar la proposta econòmica del PSC. Joan Rangel, Daniel Fernández i Laia Bonet seran altres destacats socialistes que visitaran Sant Hipòlit, Vic o Centelles, entre altres poblacions, participant en actes més tradicionals d’explicació del programa del PSC.

Alcaldes, regidors i militants socialistes també  faran campanya en mercats de la comarca, especialment a Vic, Manlleu, Torelló i Centelles i porta a porta en diversos municipis de la comarca.

Els socialistes explicaran durant els dies de campanya a peu de carrer els següents punts, segons expliquen en un comunicat:

1-La necessitat de replantejar les relacions entre Catalunya i Espanya amb la proposta de reformar la Constitució de manera que inclogui l’Estat federal i reguli el dret a decidir amb un referèndum o una consulta vinculant, i amb una pregunta clara i inequívoca sobre el futur de Catalunya.

2-La recuperació de les polítiques socials, i de les pèrdues patides en els dos últims anys, sobretot en educació i sanitat amb els governs de CiU i PP, i garanteix que no hi haurà més retallades en serveis públics essencials com l’educació, la sanitat i la dependència. Per això proposen augmentar els ingressos amb l’impost de successions que beneficia a poc més de 500 famílies amb grans ingressos o augmentar l’IRPF per salaris de més d’1 milió d’euros, entre altres mesures impositives a les grans fortunes.

Vilamala ha manifestat en la presentació del programa que la campanya que farà el PSC les properes setmanes es basarà en "explicar les nostres propostes per recuperar els drets bàsics perduts amb CiU a la Generalitat durant els darrers dos anys i que han rebut el suport del PP en tots els pressupostos de la Generalitat aprovats".