Últim dia per fer preguntes als candidats osonencs del 25N

Podeu demanar allò que vulgueu a Ramon Espadaler, Marta Rovira, Sergi Vilamala, Arnau Martí, Josep Anglada, Georgina Rieradevall, Emma Salarich i Jordi Brillas.

Redacció Osona.com
01 de novembre del 2012
576_1351172111_Adri_Costa_MG_9405_eleccions_parlament_2012
576_1351172111_Adri_Costa_MG_9405_eleccions_parlament_2012 | Adrià Costa
Foto: Adrià Costa

Osona.com enceta una secció d’entrevistes, “Tinc una pregunta per a vostè”, amb preguntes als candidats osonencs a les eleccions del Parlament de Catalunya, el proper 25 de novembre (llistat, a sota). La proposta,de la mateixa manera que es va fer als comicis municipals , té una novetat important, ja que qui fa les preguntes sou vosaltres, els propis lectors del diari.

La metodologia es molt senzilla. Escriviu la pregunta al mòdul de comentaris d’aquesta notícia i a qui va adreçada. Si voleu, la podeu signar.

També ens podeu enviar les preguntes via mail, a osona@osona.com, o per Twitter (en aquest cas, només heu de fer un tuit amb el nom del candidat, la pregunta i afegir @osona al darrera).

Osona.com en farà una recopilació limitada i les enviarà a cadascun dels candidats. Les respostes es publicaran en format entrevista durant els dies de la campanya electoral. El termini per fer preguntes es tancarà l’1 de novembre a les 12 de la nit.

Aquesta notícia no accepta comentaris. Només s’aprovaran els comentaris amb preguntes als candidats.

----------------------
CANDIDATS OSONENCS

Ramon Espadaler, CiU
Marta Rovira, ERC
Sergi Vilamala, PSC
Emma Salarich, PPC
Arnau Martí, ICV
Jordi Brillas, SI
Georgina Rieradevall, CUP
Josep Anglada, PxC