Arnau Martí, candidat osonenc d'ICV-EUiA a les eleccions

Els ecosocialistes plantejaran una campanya en clau social, contra les retallades de CiU i el PP.

Redacció Osona.com
19 d'octubre del 2012
Arnau Martí.
Arnau Martí. | Adrià Costa
El president d’ICV Osona, Arnau Martí (foto, a la dreta), serà el candidat osonenc a les llistes d'ICV-EUiA al Parlament de Catalunya, on anirà situat al lloc número 30 de la candidatura de Barcelona, un lloc totalment testimonial. L'acompanyaran la sindicalista i vigatana Sílvia Espinosa (51) i el centellenc Pere Mas (74).

Els ecosocialistes plantegen una campanya electoral a tot el país en clau social, amb incidència en l’atac contra les retallades de CiU i el PP. Així es podrà comprovar a la comarca, tal com assegurà Martí: “La campanya se centrarà en la defensa dels drets socials i laborals i dels serveis públics de l'Estat del Benestar". Per al candidat osonenc "serà una campanya de resistència i d'alternativa" perquè en el context actual "ja no podem fer més passos enrere en matèria de protecció social, educació, salut...".

ICV-EUiA farà una campanya a peu de carrer "per explicar a la gent les alternatives reals a les actuals retallades". La formació ecosocialista també ha anunciat que treballaran perquè la mobilització de la vaga general del 14 de novembre "sigui un èxit social i polític".

Nota de premsa d'ICV Osona

Arxivat a