L'alcalde de les Masies de Voltregà, a la llista del PSC

Sergi Vilamala ocuparà el lloc 18 per Barcelona, i Marta Moreta, el 44.

Redacció
14 d'octubre del 2012
Sergi Vilamala i Xavier Vilamala, al congrés del PSC per escollir les llistes a les eleccions del Parlament de Catalunya del 25 de novembre.
Sergi Vilamala i Xavier Vilamala, al congrés del PSC per escollir les llistes a les eleccions del Parlament de Catalunya del 25 de novembre. | Quico Sallés /ND
L'alcalde de les Masies de Voltregà i secretari del PSC Osona, Sergi Vilamala, serà l'osonenc més ben situat a les llistes del PSC per Barcelona. A la foto de la dreta, amb el seu germà Xavier Vilamala, al consell nacional del partit, celebrat aquest dissabte, on els socialistes han aprovat les llistes a les eleccions al Parlament del 25 de novembre.

Vilamala, home de confiança de Pere Navarro, acompanyarà el candidat socialista des del número 18 de la candidatura socialista. L'alcalde les Masies de Voltregà ho té complicat per sortir escollit. A les eleccions del 2010 el PSC va obtenir 18 escons a Barcelona, però en aquesta ocasió les enquestes preveuen una forta davallada del partit que el deixaria fora.

Pel que fa a la resta d'osonencs que han estat inclosos a la llista del PSC a Barcelona, de manera testimonial, Marta Moreta anirà de número 44 i Cristina Ciudad, de 67.

La candidatura del PSC a Barcelona

Més informació de la proclamació de les llistes del PSC