Georgina Rieradevall serà la número 2 de la CUP el 25N

La CUP opta per presentar-se per primera vegada en unes eleccions al Parlament amb el periodista David Fernàndez com a cap de llista.

Redacció
13 d'octubre del 2012
Assemblea de la CUP a Molins de Rei.
Assemblea de la CUP a Molins de Rei. | Miquel Monfort Subirana
La CUP serà a les eleccions del 25N. Foto: Miquel Montfort Subirana

Tal com s'esperava la CUP serà a les eleccions. L'assemblea extraordinària de la formació independentista, reunida aquest dissabte a Molins de Rei, ha decidit amb el 77% dels vots que la formació es presenti a les eleccions al Parlament del proper 25 de novembre. La decisió, que canvia el paradigma d'aquesta organització política, l'han presa més de 600 militants concentrats en el Teatre Foment de la població després d'una munió d'assemblees i debats oberts locals durant els darres quinze dies per discutir sobre la decisió.

La representació osonenca serà important a la llista de la CUP. La regidora vigatana Georgina Rieradevall ocupa el número dos mentre que el cantautor Cesk Freixas, establert a Santa Eulàlia de Riuprimer, serà el número 10. La llista per Barcelona l'encapçalarà el periodista David Fernàndez mentre el vilanoví Quim Arrufat serà el tres.

A la resta de circumscripcions els cap de llista seran Lluc Sallelas per Girona, Antonieta Jarné per Lleida i Jordi Martí per Tarragona.
Arxivat a