Solidaritat engreixa a Vic la maquinària electoral

Alfons López Tena remarca el caràcter plebiscitari dels comicis, davant dels 50 regidors de la formació.

Redacció Osona.com
08 d'octubre del 2012
Alfons López Tena, a la trobada de Vic. Al seu costat, el regidor de l'Ajuntament de Vic, Iban Lapeira.
Alfons López Tena, a la trobada de Vic. Al seu costat, el regidor de l'Ajuntament de Vic, Iban Lapeira. | R. Novoa / SI
Alfons López Tena, a la trobada de Vic. Al seu costat, el regidor de l'Ajuntament de Vic, Iban Lapeira. Foto: R. Novoa / SI

El líder de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) Alfons López Tena ha participat aquest dissabte a Vic a la trobada municipalista que ha aplegat la cinquantena de regidors que disposa la coalició independentista a Catalunya per encarar la campanya electoral des de l'àmbit municipal.

López Tena ha recalcat el caràcter “plebiscitari” d'aquestes eleccions “on el tema cabdal serà si s'obre o no un procés d'independència”. El diputat  ha subratllat que SI és “la garantia de que s'obri aquest procés d'independència perquè els altres partits s'han passat dos anys defensant pactes amb Espanya i han perdut dos anys”, en un context “de crisi, retallades i de patiment de la gent per defensar pactes amb Espanya que ja s'ha revelat que eren impossibles, que és el que nosaltres dèiem des del primer dia”.

“Perquè s'obri un procés d'independència, es faci un govern de transició a la independència i es faci una consulta o una declaració d'independència al Parlament declarant l'Estat català independent, cal que SI tingui el major nombre de diputats”, ha dit López Tena.
Arxivat a