L'esquerra independentista recorda els atacs contra el català a les Illes

Diverses entitats organitzen un acte ple de simbolisme polític a Vic, amb motiu de la Diada.

Redacció Osona.com
10 de setembre del 2012
576_1347308194cup
576_1347308194cup | Albert Alemany
Membres de la CUP Foto: Albert Alemany

L’esquerra independentista de la comarca d’Osona, per celebrar l’Onze de Setembre, va organitzar una xerrada el passat dissabte a l’espai ETC de Vic i un acte polític, aquest dilluns, al davant de la placa dedicada al Bac de Roda, a la Rambla Davallades de Vic .

L’acte d’aquest dilluns ha començat a les 8 del vespre i ha comptat amb diversos parlaments. Hi han participat Tomeu Martí, de l’Obra Cultural de les Balears, que ha parlat dels atacs sistemàtics contra el català a les Illes; un representant de l’organització Alerta Solidària, un de la nova organització juvenil Arran i  dos membres de la CUP.

Els convocants de l’acte eren el Casal Independentista Manel Viusà de Vic, el Casal Independentista Boira Baixa de Manlleu, el Casal Independentista La Traca de Tona, Arran Osona, MDT i la CUP.

El passat dissabte es va fer una xerrada sobra la situació de la llengua catalana a Mallorca que va comptar amb la presència de Jaume Bonet, membre de Jubilats per Mallorca que va estar en vaga de fam per la llengua durant 26 dies el mes de març passat. Aquest acte també s’emmarcava en la celebració de les festes del barri del Remei i va comptar amb la col·laboració de l’Associació de Veïns del barri.
Arxivat a