Taradell anuncia la Diada Nacional

Redacció Osona.com
08 de setembre del 2012
Aquest divendres al vespre Taradell ha celebrat la Diada Nacional sota el lema “Taradell junts per la independència”. L’acte ha estat organitzat de manera unitària per CDC, ERC, SI i l’ANC, amb la col·laboració de l’Ajuntament.

L’acte s’ha celebrat a la plaça i ha comptat amb l’assistència de mes de 300 persones. Ha començat amb el “Cant del poble”, a càrrec de la Coral Arpa, de Taradell. Seguidament la taradellenca Pepita Camprubí ha fet la lectura del manifest dels grups organitzadors.

Després de la lectura, el periodista Vicent Partal ha posat paraules al moment històric que estem vivint: “Dimarts tenim una cita amb la història, i no podem fallar”, i ha fet un recorregut dels últims esdeveniments tot dient que estem escrivint les darreres pàgines de la crònica dels fets que ens portaran a la llibertat com a país.

A continuació, s’ha pogut escoltat “El cant dels ocells” i “L’emigrant”, interpretats per la soprano Anna Casadeval,l acompanyada pel violinista Jofre Bardolet i el violoncel·lista Albert Bardolet. Finalment, la Coral Arpa de Taradell ha tancat l’acte amb el cant dels Segadors.
Arxivat a