La independència uneix Calldetenes, Sant Julià i Folgueroles

Caminada, aquest diumenge, sota el lema “Raons per un estat propi”.

Redacció Osona.com
28 d'agost del 2012
El proper diumenge dia 2 de setembre les assemblees locals de l’ANC de Calldetenes, Sant Julià de Vilatorta i Folgueroles organitzen una caminada per la independència. El lema comú serà “Raons per un estat propi”.

La caminada serà una ruta circular per diferents indrets d’aquests tres municipis i disposarà de tres sortides alternatives: a les 8 del matí, des del Molí del Pujol de Calldetenes; a les 9, des de Les Set Fonts de Sant Julià de Vilatorta; i a les 10, des de la Font del Rector de Folgueroles.

La durada prevista de la caminada serà d’unes tres hores aproximadament i caldrà portar esmorzar i beure. Des de l’organització es demana portar l’estelada o senyera pertinent.

Al llarg de la ruta hi haurà diversos panells informatius sobre les principals raons per les quals Catalunya ha d’esdevenir un estat propi.

La caminada s’emmarca dins els actes de la Marxa per la Independència, organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana, que culminarà el proper 11 de setembre amb la gran manifestació a Barcelona sota el lema: “Catalunya, nou Estat d’Europa”.

Cartell de la caminada