L'ArtdePas anima els carrers de Vic durant tot l'estiu

El concert de Tastet de Gospel del passat dissabte inaugura la Fira d'Antiguitats.

Redacció Osona.com
21 d'agost del 2012
El Grup Tam Tam Gospel, aquest dissabte a la Rambla Passeig.
El Grup Tam Tam Gospel, aquest dissabte a la Rambla Passeig. | Joan Parera
El Grup Tastet de Gospel, aquest dissabte a la Rambla Passeig. Foto: Joan Parera

Després de l’aturada tècnica de l’ArtdePas, en motiu de la festa major de Vic, el projecte va tornar a engegar de nou, amb les ubicacions i horaris habituals, tot i que amb algun petit canvi. Com en la primera etapa i durant tot l'estiu, les actuacions, les performances, els tallers, les mostres, han omplert les places i els carrers de la ciutat. El programa s'allargarà fin al 26 d’agost.

La modificació que s’ha hagut de fer, en relació a la primera etapa, passa per suprimir l’espai de la plaça Gerbert d’Orlach i ampliar la programació dels dissabtes tarda/vespre a l’escenari de la plaça del Carbó, gràcies a la col·laboració de la Jazz Cava.

En aquesta segona etapa, l’ArtdePas ha programat un total de 44 actuacions. La primera, va comptar amb 29 actes.

El projecte segueix comptant amb la col·laboració de la Jazz Cava a més de The City Arms, que programa les actuacions dels divendres vespre conjuntament amb el col·lectiu Fressa, el VicJove i la Diputació de Barcelona.

Seguint el mateix objectiu de la primera etapa, l’ArtdePas pretén omplir els carrers d’activitats, en aquells llocs que són de pas per a un gran públic, potenciant activitats culturals de tots els àmbits i prioritzant els artistes joves locals i comarcals.

L’ArtdePas consta, en aquesta etapa, de cinc espais identificats amb un faristol hexagonal, en els quals, de divendres a diumenge s’hi programaran tot tipus d’activitats artístiques: concerts de rock, jazz, música clàssica, tallers artístics, màgia, pallassos, teatre, dansa, lectura de contes... Són els següents:

-      Carrer Nou cantonada amb carrer Misericòrdia. Divendres a partir de les 22.00h

-      Plaça Andreu Colomer (davant la Biblioteca Joan Triadú). Dissabtes a partir de les 11.30h

-       Escenari de fusta de la rambla Passeig. Dissabtes a partir de les 19.00h

-       Passeig de la Generalitat cantonada amb carrer Bisbe Strauch. Diumenges a partir de les 11.30h

-       Escenari de pedra de la Plaça del Carbó.  Dissabtes a partir de les 20.00h i diumenges a partir de les 18.00h

Aquest dissabte, tal com podeu observar a la galeria de fotos de Joan Parera, hi ha haver una actuació del grup Tastet de Gospel. El concert va significar la inauguració de la Fira d'Antiguitats, que aquests dies se celebra a Vic.

Més informació, al web d’ArtdePas

Agenda d’actes

Arxivat a