Sant Martí de Centelles es prepara per la festa major

La Nit Musical a Valldeneu, amb Andrea Motis i Joan Chamorro, acte central del programa.

Redacció Osona.com
18 de juliol del 2012
Sant Martí de Centelles ja ho té tot preparat per celebrar la festa major. El passat dissabte va tenir lloc la inauguració de l'exposició dels "Treballs amb forja" de l'Isidre Vallbona de la Manyeria Can Lenci, al local de la Plaça de l'Abella, que va comptar amb un gran nombre de públic.

Després d'aquest acte inaugural, dijous 19 de juliol es podrà sentir el pregó de festa major, a càrrec de Mossèn Joan Carles Serra, a partir de les 20 h a la Sala de Plens de l'Ajuntament. Tot seguit, a les 21 h començarà l'espectacle de Foc dels "Cabrons i Bruixes de Centelles" davant de l'Ajuntament mateix.

L'endemà, divendres 20 de juliol, a partir de les 20:30 h comença el sopar popular de festa major i el karaoke, per acabar amb la discomòbil a partir de la 1.

El dissabte 21 de juliol arriben a la mateixa plaça de l'Ajuntament els jocs de cucanya per a tothom, petits i grans, seguits del berenar. I a les 22 h, el plat fort d'enguany, la 6a Nit Musical a Valldeneu, amb Andrea Motis i Joan Chamorro.

El 22 de juliol, a les 14 h, a les Alzines de l'Oller, podeu degustar la tradicional arrossada popular, comprant el tiquet als comerços de Sant Martí i Aiguafreda o a l'Ajuntament.

El mateix dia de Sant Jaume, el dimecres 25 de juliol, a les 9 h hi haurà missa i xocolatada a Valldeneu; a les 19 h, mercadet i sardanes al carrer Estació; i a les 21 h, la traca de fi de festa.

Finalment, el diumenge 29 de juliol a partir de les 9 del matí està prevista la 5a Cursa d'Orientació de Sant Martí, amb sortida a les Alzines de l'Oller. Preu de la inscripció, 2 euros.

Vegeu programa de la festa major