Un exregidor de la CUP podria ser multat per penjar cartells al mobiliari urbà

L’Ajuntament de Vic obre un expedient sancionador contra Quim Soler.

Redacció Osona.com
03 de juliol del 2012
L’Ajuntament ha obert un expedient sancionador contra Quim Soler, exregidor de la CUP, per penjar cartells de la manifestació contra el racisme del passat 25 de maig en mobiliari urbà no autoritzat, tal com va reconèixer el regidor de Convivència i Seguretat, Joan Ballana, en el ple celebrat ahir. Ara s’obre un període d’al·legacions. En cas de fer-se efectiva la multa, l’import no seria massa elevat, entre 150 i 200 euros.

L'expedient s'ha tramitat a títol personal, ja que, a efectes legals, es considera que Quim Soler és l’organitzador de la manifestació, ja que és ell qui va sol·licitar els permisos per la protesta a l’Ajuntament, en representació de la CUP.

La CUP, en el torn de preguntes del ple, va expressar les seves queixes perquè la formació entenia que en el ple de maig s’havia arribat a un acord per tal d’allargar la moratòria per no sancionar els que pengessin cartells a llocs prohibits, en el marc de la campanya que es va iniciar el mes de març. Montserrat Rovira, regidora de Fires i Mercats, va aclarir que el que s’havia pactat el mes de maig era ampliar el període “informatiu”, però que en cap cas s’havia decidit que no es multaria.
Arxivat a