Joana Serrat porta a Balenyà el seu folk de carretera

La cantautora presenta el seu darrer treball.

Redacció Osona.com
23 de maig del 2012
Joana Serrat
Joana Serrat | Joana Serrat
Aquest diumenge, 27 de maig, Joana Serrat presenta als Hostalets de Balenyà el seu nou disc: “The Rielf Sessions”. El concert es farà a les 7 de la tarda al Teatre Ateneu. La cantautora estarà acompanyada de la seva banda: Adrià Plana, a la guitarra eléctrica; Marçal Ayats, al violoncel; Toni Serrat, a la bateria i percussions; i Carla Serrat, a les veus

Joana Serrat és una cantant i compositora amb un registre que va des del folk críptic fins al pop, amb clares influències nord-americanes i amb referents com Bob Dylan, Bill Callahan o Joanna Newsom. La seva música té un punt càlid i profund molt característic.

La cantant presenta els temes del seu tercer treball, un doble CD amb 16 cançons que sorprenen per la seva frescor. Una proposta intimista i singular que reafirma l’essència del grup en aquest repunt a l’alça de la seva trajectòria, que defensa un directe impecable que recorda el folk de carretera.

El concert està organitzat per K.O.K. Entrades a la venda a Discos Martulina de Vic i Forn Nou dels Hostalets, al preu únic de 8 euros.
Arxivat a