La Diputació lliura el catàleg de camins a Balenyà

La redacció del document ha costat 12.452 euros.

Redacció Osona.com
28 d'abril del 2012
El diputat d'Infraestructures, Urbanisme i Habitatge de la Diputació de Barcelona, Alberto Villagrasa, ha lliurat al municipi de Balenyà el seus catàleg de camins. El document recull 117 camins municipals, que sumen un total de 94,3 km. La seva redacció ha costat 12.452 euros, que ha assumit la Diputació.

Per a cada camí s'ha confeccionat una fitxa resum; un plànol de situació, fet a escala 1:5.000, on se'n defineix el traçat, la toponímia complementària i els elements més remarcables; i un recull fotogràfic.

El catàleg de camins defineix el conjunt de camins municipals i els analitza per caracteritzar-ne els seus trets fonamentals. Primerament es trien els camins a inventariar. A partir d'aquí es realitza un treball de camp per tal de recollir dades descriptives i, després, processar-les informàticament a fi de crear un Sistema d'Informació Geogràfica (SIG) del catàleg de camins. Les dades per la caracterització dels camins són un seguit de paràmetres referents a la seva geometria, funcionalitat, estat de conservació, amplada i tipus de ferm.
Arxivat a