La Fira Andalusa d'Osona es consolida any rere any

En tres dies, unes 2.000 persones han passat pel recinte firal del Sucre de Vic.

Redacció Osona.com
25 d'abril del 2012
Actuació de Frank Rojo.
Actuació de Frank Rojo. | Fira d\'Andalusia d\'Osona
Actuació de Frank Rojo. Foto: Fira d'Andalusia d'Osona

Aquest cap de setmana s'ha celebrat, per tercer any consecutiu, la Fira Andalusa d'Osona a la ciutat de Vic, al recinte firal del Sucre. Des de la seva primera edició, el Centre Cultural Amics del Sud s'encarrega de l'organització de l'esdeveniment, on es pot gaudir de diferents activitats, així com una degustació gastronòmica de plats típics d'Andalusia i Catalunya.

Els actes es van obrir el divendres de la mà del regidor l'Ajuntament de Vic, Xavuer Farrñesm acompanyat de Xavi Ruiz, organitzador i presentador de la fira. Durant els tres dies han assistit al certamen al voltant de 2.000 persones, superant les dades respecte l'any anterior.

Per a la nit del dissabte es van organitzar una sèrie de concerts que van amenitzar la jornada a ritme de rumbes i flamenc, amb la cantant flamenca Olaya i Frank Rojo, artista andalús que va presentar el seu primer àlbum “Tiempos de Igualdad”.

Frank Rojo, gadità resident a Catalunya, ha crescut amb la influència musical de dues terres i cultures totalment diferents, que han influït en la seva manera d'entendre la música. Així mateix, el cantant ha comptat amb la col·laboració de consagrats artistes cubans en la gravació del seu disc, com Michael Chacón o Haila Mompie, guanyadora d'un Grammy Latino l’any 2001.

Dos pilars dels Sagals d'Osona van donar el tret de sortida a la Fira andalusa de Vic. Foto: Adrià Costa

Xavier Farrés va inaugurar la 3a edició de la Fira Andalusa de Vic. Foto: Adrià Costa

Una parella ballant sevillanes, aquest divendres a la fira. Foto: Adrià Costa
Arxivat a