Vic activarà sis espais d'activitat artística a l'aire lliure

El projecte ArtdePas omplirà d’activitats artístiques alguns racons de la ciutat.

Redacció Osona.com
14 de març del 2012
L’àrea de Cultura i Ciutadania de l’Ajuntament de Vic, amb la col·laboració del VicJove, posa en marxa el projecte ArtdePas.  La iniciativa té l’objectiu de donar a conèixer qualsevol tipus de manifestació artística a la ciutat i que la cultura surti al carrer.

ArtdePas consistirà en la identificació permanent de sis espais a l’aire lliure que  s’ompliran d’activitats artístiques durant tots els caps de setmana, des del 18 maig fins al 2 de setembre, en diferents horaris, només descansant per festa major. Els racons d’ArtdePas es trobaran en llocs de molta afluència de públic, amb la intencionalitat que tothom qui passegi per la ciutat es pugui anar trobant algun tipus d’activitat artística: des d’un petit concert de música clàssica o de rock, fins a un taller de ceràmica o pintura passant per  una performance o una demostració teatral.

Per tal d’omplir de contingut els racons de l’ArtdePas, amb un especial incís a la promoció dels artistes més joves, l’Ajuntament de Vic inicia una campanya de creació d’una Borsa d’Artistes. Des del 15 de març i fins al 10 d’abril, qualsevol persona, grup o entitat amb un projecte artístic es podrà inscriure a la Borsa d’Artistes, omplint la butlleta que trobarà als Centres Cívics, a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, al VicJove o a l’Àrea de Cultura i Ciutadania (C. Torras i Bages, 6, 2a planta), entre d’altres punts de la ciutat o bé a la web http://artdepas.vicentitats.cat. Els projectes seleccionats actuaran als escenaris de l’ArtdePas al llarg de l’estiu.

Més informació

Arxivat a