Detingut per conduir torrat i en sentit contrari per la C-17

L’infractor es va saltar un control dels Mossos i va estar a punt d’atropellar els agents.

Redacció Osona.com
14 de febrer del 2012
Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Vic van detenir el passat diumenge, dia 12 de febrer, Lluís CP, de 49 anys, nacionalitat espanyola i veí de Manlleu, per circular en sentit contrari a la C-17 en estat ebri. El detingut està acusat d’un presumpte delicte de conducció temerària, de conduir sota els efectes de l’alcohol i d’atemptar contra els agents de l’autoritat.

Els fets es van iniciar a les 2 de la matinada, amb diverses trucades avisant que un vehicle circulava contra direcció a la carretera C-17 a l’altura del quilòmetre 78, sentit Vic. Diverses dotacions dels Mossos de trànsit es van adreçar ràpidament al lloc.

Els agents, fent servir els indicatius lluminosos, van intentar aturar el vehicle durant una estona, circulant en paral•lel al turisme infractor. El conductor va fer cas omís de les indicacions.

Una altra dotació de Mossos va posar un control en un punt de la carretera per aturar el vehicle. El conductor no només no es va aturar, sinó que va estar a punt d’atropellar els agents que es trobaven a l’exterior del cotxe patrulla.

Finalment el van poder interceptar i aturar a l’alçada del punt quilomètric 65,5, terme municipal de Gurb. Al conductor se li va fer la prova d’alcoholèmia i va donar com a resultat 0,94 mg/l d’aire espirat, gairebé quatre vegades la taxa permesa.

Lluís CP va quedar detingut. Aquest dilluns ha passat a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Vic.
Arxivat a