Un ferit en una explosió de gas a Sant Sadurní d'Osormort

El noi ha patit cremades superficials a la panxa i un tall al braç.

Redacció Osona.com
13 de gener del 2012
Aquest nit, a tres quarts de 10, hi ha hagut una explosió per acumulació de gas butà en un mas de Sant Sadurní d’Osormort. Un noi ha resultat ferit amb cremades superficials al tors i un petit tall en un braç.
 
Tot just s’ha rebut l’avís, els bombers s’hi han desplaçat amb tres dotacions. L’explosió, per causes que encara no s’han determinat, ha tingut lloc a la cuina de can Miralpeix, un mas aïllat situat als afores del nucli urbà. L’explosió ha fet baixar part del fals sostre i alguns armaris de la cuina. Els bombers han sanejat del sostre afectat, retirant les peces trencades que encara no havien acabat de caure, i inspeccionant la cambra afectada per descartar una possible afectació estructural del mas.
 
El fill del propietari ha resultat ferit. En arribar, els bombers han constatat que presentava cremades superficials a la panxa i un tall en un braç. Abans de ser evacuat en una ambulància, li han posat un collaret cervical, ja que algunes peces del fals sostre li havien caigut al damunt. El jove ha estat evacuat a l’Hospital General de Vic.