Laia Jurado sospesa dimitir

El xoc entre els dos sectors de la CUP podria acabar amb l'abandonament de la regidora del seu escó en les pròximes hores.

Quico Sallés/Vic
22 de desembre del 2011
Laia Jurado, en un plenari.
Laia Jurado, en un plenari. | Adrià Costa
Laia Jurado, en un plenari. Foto: Adrià Costa

Laia Jurado, regidora de la Candidatura d'Unitat Popular a Vic, hauria comunicat la seva intenció de dimitir de forma imminent del càrrec. Segons fonts properes al consell polític de la formació, la tensió entre la cap de files de la CUP al consistori vigatà, Georgina Rieradevall, i la regidora Jurado hauria arribat a punts insostenibles fins que aquesta setmana ha esclatat, i ho ha fet en format de proposta de dimissió. Així Jurado deixaria el que seria el seu segon mandat set mesos després de començar-lo.
 
Segons les mateixes fonts, la gota que hauria fet vessar el got hauria estat la decisió adoptada per majoria aquesta setmana per l'assemblea permanent de Vic  d'abandonar els plens per tal d'evitar la votació de mocions del grup de Plataforma per Catalunya. Una mesura que no seria compartida per Jurado, més partidària de mostrar el rebuig exprés a les proposicions del grup de Josep Anglada. 
Arxivat a