Les Parelles Artístiques s'estenen a Granollers i la Garriga

El divendres s'inaugura a Vic l'exposició, que arriba a la seva sisena edició.

Redacció Osona.com
13 de desembre del 2011
Un dels artistes, treballant en un quadre.
Un dels artistes, treballant en un quadre.
Un dels artistes, treballant en un quadre.

El proper divendres 16 de desembre a les 19:30 hores, l’Auditori Unnim de Vic acollirà la presentació de la sisena edició de l’exposició itinerant “Parelles Artístiques: Experiències creatives per la salut mental”, que romandrà en aquest espai fins al 15 de gener.

L’exposició consta de 23 obres realitzades amb diferents tècniques artístiques però el públic podrà contemplar tres obres més que corresponen al disseny del catàleg que es repartirà al llarg de l’acte, un audiovisual amb fotos del procés creatiu i un tastet de dansa en viu.

Aquest any, també han participat en el projecte nou parelles artístiques del Servei de Rehabilitació Comunitària de Granollers i cinc de l’associació El Far de la Garriga. Les obres d’aquestes parelles s’exposaran conjuntament amb les d’Osona -en total 40- en una exposició col•lectiva al Museu d’Història de Catalunya el febrer de 2012.

El procés de recuperació de les persones amb problemes de salut mental està estretament relacionat amb els processos d’inclusió social i amb la capacitat de gaudir d’un rol social en el medi comunitari, fet que la Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona (FCMPPO) vol potenciar des d’aquest projecte amb el suport de l’Obra Social d’Unnim Caixa. D’altres objectius són sensibilitzar la societat sobre la salut mental i contribuir a reduir l’estigma dels trastorns d’aquesta malaltia.

Com en les edicions anteriors, les obres s’exposaran en diferents sales d’art del territori català fins el moment de la subhasta, que es celebrarà l’estiu de 2012.

Aneu al web de les Parelles Artístiques




-----------------
Galeries de fotos de les Parelles Artístiques:
- Inauguració a Vic (desembre 2010)
- Subhasta de les obres (juliol 2010)
- Inauguració a Vic (desembre 2009)
- Subhasta de les obres (setembre 2009)
- Inauguració a Manlleu (febrer 2009)
- Exposició a Vic (febrer 2008)
Arxivat a