La Fira de l'Avet d'Espinelves espera més visitants que mai

Les dues festes al mig de la setmana poden facilitar l’afluència de públic, segons els organitzadors.

Redacció Osona.com
02 de desembre del 2011
576_129170738448
576_129170738448 | Josep Maria Costa
Els carrers d'Espinelves, plens de gom a gom, el passat diumenge. Foto: Josep Maria Costa

La 31a edició de la Fira de l'Avet d'Espinelves ja està a punt d’obrir les portes. A partir d'aquest dissabte, 3 de desembre, i fins a l’11 del mateix mes, amb dos caps de setmana inclosos, els carrers del petit poble del Montseny es tornaran a omplir de venedors i compradors d'arbres de Nadal.  Els preus de l’avet oscil•laran entre 15 i 50 euros.

Enguany, tot i la crisi, els organitzadors preveuen una nova allau de visitants, al voltant dels 80.000. En aquesta edició, els dos dies festius (6 i 8 de desembre) han quedat situats ben bé al mig de la setmana, el que podria facilitar l’afluència. També està per veure com afectarà l’altre fira multitudinària de la comarca, el Mercat Medieval de Vic, que aquest any no cau en cap cap de setmana (del 5 al 8 de desembre). En anys anteriors, l’organització paral•lela de les dues fires va col•lapsar la C-17 en algunes hores punta.

A més de les tradicionals parades d'arbres, els assistents a la Fira de l'Avet hi podran trobar una gran varietat de productes naturals i artesanals. També podran gaudir d'activitats paral•leles com exposicions, una mostra d’arts i oficis, espectacles teatrals al carrer i animació infantil, amb grups com Xarop de Canya, i grallers, entre d'altres propostes. Enguany hi haurà instal•lades més de 80 parades, vuit de les quals seran d'avets de Nadal.

Més informació, des del web de la fira

Activitats programades






Galeries de fotos:

Fira de l'Avet, 2010

Fira de l'Avet, 2009

Fira de l'Avet, 2006

Fira de l'Avet, 2004