Reagrupament Osona organitza un cicle de xerrades

L’escriptor Lluís Solà serà el primer ponent.

Redacció Osona.com
29 de novembre del 2011
"1940-2011, perspectiva de la independència". Aquest serà el títol de la xerrada que anirà a càrrec de l'escriptor vigatà Lluís Solà i Sala i que inaugurarà el nou cicle de conferències que organitza Reagrupament Osona.

Amb aquest nou cicle, Reagrupament Osona vol acostar a tots els ciutadans a conèixer o a aprofundir sobre diferents temes relacionats amb la nostra cultura, la nostra llengua i, en definitiva, sobre el nostre país i la necessitat d'esdevenir un nou estat dins la Unió Europea.

Les conferències es faran cada mes i mig. Pel que fa als ponents que impartiran les xerrades hi haurà persones amb una gran trajectòria tant professional com vinculada a la causa independentista.

La primera conferència a càrrec de Lluís Solà es farà el proper dimecres, 30 de novembre, a partir de dos quarts de 9 del vespre i a la Casa Galadies de Vic (Seu de la Unió Excursionista. c/de la Riera, 22).  L'escriptor  parlarà de les  perspectives de la independència basant-se en la seva experiència i vivències de la seva llarga carrera.
Arxivat a