La UVic lliurarà la Medalla Institucional a l’Hospital de la Santa Creu i al CHV

En el marc de l’acte acadèmic d’inauguració del curs. Hi serà present el conseller de Cultura, Ferran Mascarell.

Redacció Osona.com
27 d'octubre del 2011
Aquest divendres, a les 12 del migdia, tindrà lloc a l’Aula Magna de la Universitat de Vic (UVic) l’acte acadèmic d’inauguració del curs 2011-12, que enguany comptarà amb la presència del conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Ferran Mascarell.

Tal com mana el protocol universitari, l’acte constarà de la presentació de la videomemòria de les activitats del curs passat, produïda pels Servei d’Audiovisuals de la UVic, seguida de la lliçó inaugural “Caires de l’edició catalana del s. XX”, que anirà a càrrec del Dr. Manuel Llanas, professor de la Facultat de Ciències Humanes, Traducció i Documentació i de la Facultat d’Empresa i Comunicació.

Posteriorment  es lliurarà la Medalla Institucional de la Universitat de Vic a l’Hospital de la Santa Creu i al Consorci Hospitalari de Vic, en reconeixement al recolzament que al llarg dels anys han donat a la UVic.

També es donaran les insígnies de la institució a les persones que enguany s’han jubilat i els Premis extraordinaris, que recauen en els estudiants que han tingut el millor expedient acadèmic de la seva promoció.

L’acte culminarà amb els parlaments institucionals del director general d’Universitats, Lluís Jofre; de l’alcalde de Vic i president de la Fundació Universitària Balmes, Josep M. Vila d’Abadal; del conseller de Cultura, Ferran Mascarell; i  del rector de la Universitat de Vic, Jordi Montaña.
Arxivat a