El món de la pesca té una cita a Roda de Ter

La Fira del Pescador ofereix un munt d'activitats que complementen els tres concursos.

Redacció osona.com
29 de juliol del 2011
576_128014186367
576_128014186367 | Josep Maria Costa
Un pescador, en un dels concursos de l'any passat. Foto: Josep Maria Costa

La XVI Fira del Pescador se celebrarà a Roda de Ter aquest cap de setmana. La inauguració tindrà lloc el divendres, dia 29 de juliol al vespre. La fira es tancarà amb les tradicionals havaneres al Passeig del Ter el 31 de juliol, al vespre.

El president de la Societat de Pescadors Esportius de Roda de Ter, Xavier Carrera, explica que a nivell esportiu es programaran els tres concursos habituals: la Copa Sensas del dissabte al matí, el concurs infantil del dissabte a la tarda; i al Gran Concurs Sènior del diumenge al matí. Carrera diu que s'ha preparat la fira amb “il•lusió” i que enguany també s’espera l’assistència dels campions del món de Talavera.

Durant els dos dies al recinte firal, situat al Passeig del Ter, es faran explicacions teòriques i demostracions sobre la pesca de la carpa amb mosca a càrrec de F.X. Mauri i introducció a la competició a càrrec de Josep Vilet.

La Fira del Pescador està organitzada per la Societat de Pescadors Esportius de Roda de Ter i l'Ajuntament de Roda de Ter.

Nota de premsa de la presentació de la Fira del Pescador

 

Programa d’actes de la Fira del Pescador 

Díptic informatiu de la Fira del Pescador



-------------
Galeries de fotos d'anys anteriors:

- 2010
- 2009
- 2008
Arxivat a