La víctima mortal de l’Eix Transversal era de Sils

La C-25 ha estat tallada en ambdós sentits durant quatre hores i mitja, a l'alçada de Sant Sadurní d'Osormort. Aquest és el segon accident mortal que s'hi registra en només 24 hores.

Redacció osona.com
20 de juliol del 2011
El vehicle 4x4 ha col·lisionat frontal contra un camió que transportava vedells.
El vehicle 4x4 ha col·lisionat frontal contra un camió que transportava vedells. | Estefania Escolà/ACN
El vehicle 4x4 ha topat frontalment amb un camió que transportava vedells. Foto: Estefania Escolà/ACN

El conductor d'un vehicle 4x4 ha resultat mort en una col·lisió frontal contra un camió que transportava vedells. L'accident ha passat aquest migdia, als volts de les 12, a l'Eix Transversal (C-25) a l’alçada de Sant Sadurní d’Osormort, al km 195. El conductor del camió ha estat traslladat ferit lleu a l'hospital.

La víctima mortal era Joan Manuel S.V., tenia 47 anys i era veí de Sils (Selva), segons ha informat aquesta tarda el Servei Català de Trànsit (SCT).

L'accident ha obligat a tallar la carretera en els dos sentits de la marxa. Els vehicles s'han hagut de desviar per dues vies alternatives, la BV-5201 i la GIV-5441, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. L'Eix Transversal s'ha restablert al trànsit a dos quarts de cinc, quatre hores i mitja després de l'accident.

Fins al lloc de l'accident, s'hi han desplaçat cinc dotacions dels Mossos d'Esquadra, quatre dels Bombers de la Generalitat i una ambulància i un helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques.

Aquest és el segon mort en un accident a la C-25 en només 24 hores. Ahir va morir un jove en un altre xoc frontal a Santa Coloma de Farners .

L'accident ha obligat a tallar la carretera en els dos sentits de la marxa. Foto: Estefania Escolà/ACN