El Raid dels Ausetans 2011 reuneix 340 joves

Els vencedors han estat els equips de Manlleu, en la categoria d’adolescents, i el de Sant Bartomeu del Grau, en la d’adults.

Redacció osona.com
24 de juny del 2011
L'equip de Sant Bartomeu del Grau, vencendor en la categoria d'adults.
L'equip de Sant Bartomeu del Grau, vencendor en la categoria d'adults. | Consell Comarcal d\'Osona
L'equip de Sant Bartomeu del Grau, vencendor en la categoria d'adults. Foto: Consell Comarcal d'Osona

El dimecres dia 22 de juny a les 20 hores el Consell Comarcal d’Osona i els ajuntaments de Manlleu, Torelló, Roda de Ter, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Julià de Vilatorta, Montesquiu i Sant Bartomeu de Grau van fer l’acte d’entrega de premis del cinquè Raid dels Ausetans a la sala Marià Vila d’Abadal de l’Edifici El Sucre de Vic.

L’acte va ser presidit pel conseller comarcal de Joventut, Patrick Anglada, i els regidors de joventut dels municipis participants.

En aquesta edició han participat en el programa un total de 341 joves, amb un total de 58 equips de la categoria de 14 a 17 anys i nou equips de la de 18 a 29.

La final comarcal en la qual hi participaven els equips guanyadors de cada municipi es va celebrar els dies 18 i 19 de juny al centre d’Oci i Aventura d’Anigami Les Comes. Durant aquesta fase de la competició els equips de joves van haver de realitzar 24 proves de tipus sociocultural i esportiu, entre les que hi destaquen: espeleologia, orientació, teatre, tirolina, paintball nocturn, etc.

Els equips  vencedors d’aquesta edició han estat els següents:

-    “La Mare que els va parir” del municipi de Manlleu, de la categoria adolescents. El premi d’aquesta categoria consisteix en un dia a Port Aventura (transport i entrada).

-    “Som bastant golfos” del municipi de Sant Bartomeu del Grau, de la categoria adults. El premi d’aquesta categoria consisteix en un cap de setmana a una ciutat d’Europa.

A part d’aquests importants premis grupals es van atorgar els premis pel municipi més solidari, que aquesta edició ha guanyat l’Ajuntament de Montesquiu per la gran campanya de recollida de material solidari que han efectuat els participants del Raid, i el premi al municipi més participatiu, que enguany ha estat per l’Ajuntament de Torelló per l’èxit de participació en la prova del lip dub que han realitzat els diversos equips participants.