«La Pell del Món» surt del MAP i es torna itinerant

L’exposició es pot veure a l’edifici del Sucre de Vic.

Redacció osona.com
24 de juny del 2011
'La Pell del Món' ja es pot veure a l'edifici del Sucre de Vic
'La Pell del Món' ja es pot veure a l'edifici del Sucre de Vic | Consell Comarcal d\'Osona
'La Pell del Món' ja es pot veure a l'edifici del Sucre de Vic Foto: Consell Comarcal d'Osona

El dimecres dia 22 de juny, a l’entrada de l’edifici del Sucre de Vic ha tingut lloc la inauguració de l'exposició “La Pell del Món, exposició itinerant: el patrimoni, nexe de cultures”, a càrrec de Milagros Martinez, consellera de Ciutadania i Immigració del Consell d’Osona, i Emili Bayón director del Museu de l’Art de la Pell de Vic (MAP).
 
“La Pell del Món” és un projecte conjunt de l'Àrea de Ciutadania i Immigració del Consell Comarcal d'Osona i el MAP que ha tingut per objectiu contextualitzar les peces del MAP a través de l'experiència i el coneixement d'osonencs i osonenques originaris del mateix indret que les peces del MAP.
 
Després d'haver realitzat les quatre exposicions monogràfiques (La Pell d'Àsia, Amèrica, Àfrica i Europa), s’ha adaptat l'exposició en format itinerant perquè la puguin gaudir i sol.licitar els municipis, escoles, entitats i museus que vulguin treballar temes com la interculturalitat, el reconeixement del patrimoni cultural, l’adequació dels serveis públics a la societat diversa o el coneixement de les diverses cultures.

El format itinerant de “La Pell del Món” compta amb plafons d’explicació del projecte, amb 15 cartells on els informants i protagonistes del projecte descriuen les peces i amb cinc vídeos explicatius. Qui ho vulgui sol.licitar-la per al seu municipi s’ha de posar en contacte amb el Consell Comarcal o amb el MAP.

L’exposició es podrà veure a l’entrada de l’edifici del Sucre del 22 de juny al 25 de juliol en horari habitual d’obertura de l’edifici.

Més informació de l’exposició

Arxivat a