Vila d’Abadal: «Vic, capital de la comarca, de l’interior del país i de tot Catalunya»

L’alcaldable de CiU considera que s’ha situat la ciutat al món a través de la UVic.

Redacció osona.com
20 de maig del 2011
Josep M. Vila d'Abadal ha estat acompanyat per diversos membres de la candidatura de CiU.
Josep M. Vila d'Abadal ha estat acompanyat per diversos membres de la candidatura de CiU. | CiU
Josep M. Vila d'Abadal ha estat acompanyat per diversos membres de la candidatura de CiU. Foto: CiU

NOTA DE PREMSA
CIU VIC

Josep M. Vila d’Abadal: “CiU ha situat Vic com a capital de la comarca, de l’ interior del país i de tot Catalunya”


- L’alcalde de Vic i candidat a les eleccions afegeix que s’ha iniciat el procés per situar la ciutat a Europa i al món a través de la UVic

L’actual alcalde de Vic i candidat a les eleccions municipals de diumenge, Josep M. Vila d’Abadal, ha manifestat, aquest dijous al matí, en la roda de premsa anunciada amb el lema de la campanya Vic capital, que durant aquests darrers quatre anys “CiU ha situat Vic a la comarca, on lidera projectes polítics importants per donar sortida a les necessitats de tot el territori”.

En segon lloc, Vila d’Abadal ha destacat que “també hem situat la capital a la Catalunya interior, que acabarà sent un dels territoris més importants per la seva capacitat de tirar endavant projectes que faran evolucionar el nostre país en un futur”. En tercer lloc, l’alcalde de Vic ha assenyalat que “hem situat la nostra ciutat a Catalunya, com a capital important que compta per a tot el país”, i ha afegit que “és una ciutat amb caràcter, història i amb capacitat d’innovació”.

D’altra banda, Vila d’Abadal ha explicat haver iniciat “el procés de situar la capital a Europa i al món a través de la UVic”. El candidat de CiU també ha manifestat que “s’està fent realitat que Vic sigui una capital amb gent capaç de liderar projectes que afecten a tot el país i a Europa”.

Finalment, vuit dels membres de la llista de CiU de Vic han apuntat els àmbits en els quals Vic és capital. En primer lloc, Toni Erra, número 17 de la candidatura ha destacat que “Vic és capital en la indústria”; Anna Erra, número 2 i actual regidora d’Educació i Cultura, ha assenyalat que “volem fer de Vic capital en l’educació i treballar per la formació de les persones”; Xavier Farrés, número 8, ha apuntat que “serem també Vic capital en la sanitat, en la salut de les persones i en la formació i nova tecnologia” aplicada en aquest àmbit; Núria Colomer, número 15, ha manifestat que “serem Vic capital en la gent gran i estarem al seu  costat en tot moment”; Toni Serrat, número 3 i actual regidor de Recursos humans i Serveis, ha dit que “Vic ha de ser capital en serveis actius i innovadors”; Eulàlia Bertran, número 12, ha assegurat que es treballarà per “Vic capital en l’ habitatge”; Andreu Coll, número 11, ha explicat que “Vic és capital en cultura” i Lluís Corominas, número 13, ha acabat destacant que “Vic és capital en serveis socials i atenció a la ciutadania”.

Aquesta ha estat la darrera roda de premsa de presentació dels eixos de la campanya electoral de CiU a Vic.

--------------------
CANDIDATS A L'ALCALDIA DE VIC
Solidaritat Catalana per a la independència (SI): Iban Lapeira
Esquerra-Som Vic-AM: Joan López
CiU: Josep Maria Vila d’Abadal
ICV-EUIA: Xavier Tornafoch
PSC: Josep Burgaya
PxC: Josep Anglada
CUP: Georgina Rieradevall
PP: Pedro Chumillas

Recull de notícies publicades sobre La Guixa-Sentfores


Recull de notícies publicades sobre Vic

Arxivat a