Identificats els sis joves que van agredir un interventor de la Renfe a Vic

Quatre d’ells són menors. Han quedat denunciats per un delicte de lesions.

Redacció osona.com
18 de maig del 2011
Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Vic han identificat i denunciat sis joves com a presumptes autors d’una agressió a un interventor  de la Renfe a Vic.Els fets van passar el dia 2 d'abril. Un interventor de la Renfe va veure que a l'estació de Manlleu pujaven uns joves que possiblement viatjaven sense bitllet. En arribar el tren a l’estació de Vic es va adreçar a ells i va rebre un cop de puny a la cella per part d'un jove. Aquest i la resta del grup van fugir corrents.

A partir d’aquest moment es va iniciar una investigació. Gràcies a les descripcions dels autors facilitades per la pròpia víctima i pels testimonis, i gràcies a les imatges que van gravar les càmeres de seguretat de l’estació, es va poder identificar els sis joves que presumptament van participar en aquesta agressió.

Els joves van ser localitzats entre els dies 28 d’abril i 6 de maig, i van prestar declaració a les dependències policials de la comissaria de Vic. Els presumptes autors, Abdelilah B., de 18 anys, Fouad Z., de 20 anys, i quatre menors més de 16 anys, tots veïns de Manlleu, van quedar denunciats per un delicte de lesions.
Arxivat a