Casa Tarradellas inverteix 15 MEUR en un centre d’investigació de farines

L’equipament s’orientarà a l’estudi per millorar les pizzes.

Redacció osona.com
22 de desembre del 2010
El nou centre d'investigació i producció de farines de Casa Terradellas
El nou centre d'investigació i producció de farines de Casa Terradellas | Casa Tarradellas
El nou centre d'investigació i producció de farines de Casa Tarradellas. Foto: Casa Tarradellas

Casa Tarradellas posa en marxa a Gurb un nou centre especialitzat en la investigació i producció en el camp de la farina. El nou centre esta orientat a l’estudi i producció de farines que s’ajustin millor a les receptes per elaborar les pizzes. “Amb aquesta nova aposta Casa Tarradellas fa un important pas endavant ja que estudiarà també quines son les varietats de blat mes idònies per obtenir la farina que necessita”, expliquen des de l’empresa.

Casa Tarradellas ha destinat 15 milions d’euros a la construcció i equipament del nou centre, de 1.500 m2 de planta, que se suma als sis punts productius agroalimentaris de què actualment disposa la companyia a la comarca d’Osona. En aquest sentit Casa Tarradellas ja s’ha proveït del blat osonenc per aquesta campanya, doncs la comarca és una zona que històricament proporciona excel•lents cereals.

Amb l’impuls d’aquest centre d’investigació i producció de farines Casa Tarradellas reafirma el seu compromís per treballar i mimar el producte partint de la qualitat dels ingredients i obre noves possibilitats d’innovació i millora per aconseguir encara millors propostes alimentaries. “L’aposta per aquest centre és una demostració més de la voluntat de Casa Tarradellas de treballar des de l’origen cada ingredient i recolzar el lideratge de l’empresa en el segment de les pizzes. En aquest sentit, l’empresa ha acompanyat sempre el seu lideratge amb inversions destinades a consolidar les seves pizzes refrigerades, com prova la posada en marxa, l’any 2009, de la nova planta d’elaboració de pizzes refrigerades a Mas Galí, amb la que la marca ha ampliat la seva capacitat productiva”, afegeixen fonts de l’empresa.


Sobre Casa Tarradellas

Casa Tarradellas va facturar al 2009 un total de 580 milions d’euros, xifra que suposa un creixement del 5.6 % respecte l’exercici anterior. Per categories de producte, els plats refrigerats van suposar el 55% de la facturació, i el 45% restant es deu a elaborats carnis. En termes de volums de producció al 2009 Casa Tarradellas va elaborar 76.000 tones de plats preparats refrigerats i 77.500 tones d’elaborats carnis.