L'Ajuntament de Roda de Ter perd la paciència amb els incendis de Puigneró

En només vuit dies s’han produït dos focs a les mateixes naus. El consistori adverteix que actuarà amb tots els mitjans legals en cas de repetir-se una altra vegada.

Redacció osona.com
03 de desembre del 2010
El foc encara cremava ahir a la tarda.
El foc encara cremava ahir a la tarda. | Ajuntament de Roda de Ter
El foc a Puigneró, el passat dimarts. Foto: Ajuntament de Roda de Ter

En relació als dos incendis que s’han produït a l’interior de les naus de Puigneró al municipi de Roda de Ter, l’Ajuntament ha fet públic un comunicat de premsa per manifestar diversos punts.

L'Ajuntament de Roda de Ter manifesta que:

1.Ambdós incendis han estat de caràcter interior, sense que en cap cas s’hagi vist afectada l’estructura de les naus.

2.En cap cas tampoc s’han produït, sortosament, desgràcies personals ni cap altra tipus de prejudici llevat, naturalment, de l’econòmic.

3.Que l’Ajuntament de Roda de Ter s’ha posat en contacte tant amb l’empresa propietària de les naus com amb l’empresa llogada que en fa el manteniment, exigint que extremin les precaucions en la prevenció del foc, atès la ubicació de les naus al mig del poble, la gran quantitat de fum que es produeix com a conseqüència del tipus de material que encara resta a les naus i de l’alarma social que es produeix.

4.Cas de tornar-se a produir un altre incendi, s’ha advertit a ambdues empreses que l’Ajuntament actuarà amb tots els mitjans legals al seu abast per solucionar aquest problema sense descartar les sancions de tot tipus que se’n podrien derivar.


Més informació dels incendis
Arxivat a