Espinelves, capital de l’avet

La Fira de l’Avet arrenca aquest cap de setmana i s’allargarà fins al 12 de desembre.

Redacció osona.com
03 de desembre del 2010
Fira de l'Avet d'Espinelves
Fira de l'Avet d'Espinelves | Adrià Costa
Fira de l'Avet d'Espinelves. Foto: Adrià Costa

La 30a edició de la Fira de l'Avet d'Espinelves ja està a punt d’obrir les portes. A partir d'aquest dissabte, 4 de desembre, i fins al 12 del mateix mes, amb dos caps de setmana inclosos, els carrers del petit poble del Montseny es tornaran a omplir de venedors i compradors d'arbres de Nadal.

Enguany, tot i la crisi, els organitzadors preveuen una nova allau de visitants. Més si tenim en compte que el certamen torna a coincidir amb el multitudinari Mercat Medieval de Vic. L’any passat, l’organització paral•lela de les dues fires va col•lapsar la C-17 en algunes hores punta.

A més de les tradicionals parades d'arbres, els assistents a la Fira de l'Avet hi podran trobar una gran varietat de productes naturals i artesanals. També podran gaudir d'activitats paral•leles: exposicions d’art oriental, de joieria i del Molinot, un edifici del segle XII trobat fa poques setmanes al municipi; espectacles teatrals al carrer i animació infantil, amb grups com Els 4 Vents o Xarop de Canya;  i grallers, entre d'altres propostes.

Anar al web de la Fira

Programa d’activitats





Galeries de fotos d'edicions anteriors

Fira de l'Avet, 2009

Fira de l'Avet, 2006

Fira de l'Avet, 2004

 

Fira de l'Avet d'Espinelves. Foto: Adrià Costa