Mercat Medieval: Rodalies incrementa l’oferta de trens

Hi haurà 7.500 places addicionals diàries, durant els cinc dies que dura la fira.

Redacció
02 de desembre del 2010
Rodalies de Catalunya incrementarà l’oferta habitual en els serveis de la línia 3 (L’Hospitalet-Puigcerdà per Vic) des de dissabte 4 de desembre fins el dia 8 amb motiu de la 15a edició del Mercat Medieval de Vic. Davant el previsible augment de viatgers, tots els trens circularan en doble composició, és a dir, s’ofertaran 7.500 places addicionals diàries.

El Mercat Medieval és una de les cites del calendari firal de Vic més important. Atrau cada any a la ciutat milers de visitants que es deixen seduir per la seva màgia. Durant cinc dies, el centre de la ciutat es converteix en un gran poblat medieval on hi conviuen artesans i firaires, tavernes, perfums i sabons, coques, pans acabats de fer i formatges, productes de tota mena que es barregen entre unes 360 parades d’acurada ambientació, i centenars de personatges disfressats de l’edat mitjana.

Els viatgers que desitgin desplaçar-se fins la capital d’Osona disposen d’un servei de trens que enllacen Barcelona i Vic amb una freqüència mitjana d’un tren cada 30 minuts. El temps de viatge entre ambdues ciutats oscil•la entre 1 hora i 20 minuts i 1 h i 35 minuts.

Per a més informació els clients poden dirigir-se a les estacions, al telèfon 902 41 00 41 i als web rodalies.gencat.cat, www.renfe.com i www.vicmedieval.cat


Tota la informació del Mercat Medieval
Arxivat a